Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

Sygic Mobile Maps maakt comeback in de App Store

Sygic Mobile Maps Europe verscheen korte tijd in de App Store, verdween weer maar is nu toch verkrijgbaar. Met de navigatiesoftware rij je voor €80 door heel Europa.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sygic icoonSygic heeft vandaag een knipperlichtrelatie met de App Store: vannacht om half twee verscheen Sygic Mobile Maps Europe weer in de App Store, vanochtend was Sygic weer verdwenen en sinds een uur of tien stond de app toch weer online, om een halfuur later weer als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Eerder was Sygic uit de App Store gehaald omdat er installatieproblemen waren. De software beslaat heel Europa en kost €79,99. Vandaag verscheen ook een nieuw pakket: Sygic Mobile Maps America – North (€62,99). Toch zijn de problemen met de Europa-software nog niet helemaal opgelost.


Na de publicatie van Sygic voor Europa werden grote problemen gemeld: kopers konden de software niet downloaden en installeren. Sygic haalde Mobile Maps daarna uit de App Store. Met de eerder uitgebrachte kaarten voor Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland hadden zich niet soortgelijke problemen voorgedaan: die stegen in korte tijd naar de nummer 1-positie voor betaalde navigatiesoftware in de lokale App Stores.

Nu de software opnieuw beschikbaar is, blijven de problemen echter voortbestaan bij gebruikers die de software al eerder gekocht hadden. Bij een poging om de applicatie te laden krijgen ze nog steeds een foutcode 8003.

Op het moment van schrijven is de software weer weggehaald.

Tipgever: Xander

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.