Superstash iPad-app maakt screenshots van websites

Superstash is een iPad-applicatie waarmee je makkelijk screenshots van websites kunt maken. Het biedt meer mogelijkheden dan de standaard screenshot-functie.

superstash ipadSuperstash is een iPad-applicatie voor een heel specifieke doelgroep: mensen die veel screenshots moeten maken. Het kan handig zijn wanneer je blogger bent of bijvoorbeeld een handleiding moet maken. Superstash zorgt ervoor dat de screenshot-functie die standaard op de iPad aanwezig is (gelijktijdig indrukken van home- en sluimerknop) wat extra functies krijgt. Het werkt alleen bij websites, want Superstash is in feite een alternatieve webbrowser voor de iPad. Het maakt screenshots van alle webpagina’s die je bezoekt, eventueel voorzien van annotaties. Je kunt de screenshots delen met vrienden en collega’s, of opslaan voor later gebruik.

Met Superstash maak je een schermvullend screenshot of gebruik je de ingebouwde tools om je screenshot bij te snijden. De app beschikt over eenvoudige bewerkingsopties, bijvoorbeeld om vertrouwelijke gegevens uit een webpagina weg te ‘gummen’ of om lettertype of kleur te bepalen. Je kunt ook foto’s op een bepaalde webpagina opslaan, maar dat is een functie die eigenlijk ook in de standaardbrowser Safari aanwezig is. Na het maken van een screenshot voeg je gegevens toe, zoals naam, waardering, notities en tags. Je hebt iOS 4.2 nodig om deze app te gebruiken.

Om niet de weg kwijt te raken in je collectie screenshots kun je ze in mapjes indelen of meerdere afbeeldingen verplaatsen, kopiëren en delen.

Downloaden: Superstash (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 13:14
Categorie Productiviteit
Onderwerpen screenshot, website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.