AppEvent: Toepen vandaag gratis

Het Nederlandse kaartspel Toepen kost normaal 79 cent, maar is vandaag gratis te downloaden in het kader van het AppEvent.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

ToepenBegin deze maand schreven we al over Toepen. Dat is een iPhone-versie van het gelijknamige Nederlandse kaartspel, gemaakt door GraafICT. Het spel kost normaal 79 cent, maar in het kader van het AppEvent is het vandaag gratis te downloaden. Toepen is een kaartspel met 32 kaarten, dat je kunt spelen met maximaal acht personen. In het spel speel je het met zijn vieren: jijzelf en drie computerspelers. De regels van het Toepen variëren erg en er zijn dan ook niet echt officiële spelregels. Daarom kun je een groot aantal regels zelf instellen, zodat je het spel kunt spelen zoals jij dat graag wilt.

Het AppEvent loopt nog tot en met volgende week maandag. Dagelijks is er een applicatie van Nederlandse of Belgische bodem gratis te downloaden. Het gaat om applicaties uit allerlei categorieën, zoals vandaag dus een game.

Downloaden: Toepen (tijdelijk gratis)

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 12:38
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, gratis, kaartspel, toepen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.