Super Mario-kloon voor de iPad verschenen

Monino is de vertaalde naam van een gloednieuwe Super Mario voor de iPad. Helaas is het geen echt deel dat door Nintendo is uitgebracht, maar een regelrechte namaak van erbarmelijke kwaliteit.

Super Mario voor de iPhone“De hoofdrolspeler van dit spel heet Monino. In het verhaal van dit spel, wordt Monino’s broer gevangen genomen door een monster dat Bowler heet. Monino gaat op pad naar Bowler’s Castle om zijn broer te redden.” 莫尼诺拯救总动员 of ‘Monino’ kan onmogelijk legaal zijn. Het spel bevat de sprites, geluidseffecten en achtergrondmuziek van klassieke Mario-games en heeft al z’n spelideeën overgenomen. Zo kun je bloemetjes oppakken om van normale Mario te veranderen in de wit-rode Mario die vuurballen kan schieten en zijn er groene buizen waar je in kan klimmen om in een ander gedeelte van een level terecht te komen. Het spel is net uitgekomen voor de iPad en de eerste videobeelden zijn beschikbaar.

Super Mario voor de iPhone coinsOver de applicatie is verder niet zoveel bekend. De website die in de App Store is aangemerkt als ondersteunende website, is onbereikbaar. Ook staat nergens vermeld hoeveel levels er in het spel zijn. YouTube-gebruiker DasFXTheOne nam de moeite het spel van 79 eurocent te downloaden en te filmen en komt in de video tot de conclusie dat dit de slechtste Super Mario rip-off is die hij ooit heeft gespeeld. De besturing wordt bovendien afgekraakt in de eerste Nederlandse iTunes-recensie en op AppAdvice. Je speelt het spel niet met analoge knoppen, maar met een virtuele stick. Mocht je de Mario-kloon toch willen downloaden, dan kan je dat maar beter snel doen, want deze applicatie kan ongetwijfeld geen lang leven in de App Store beschoren zijn.

Downloaden: 莫尼诺拯救总动员 (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 13:15
Categorie Games
Onderwerpen gameboy, kloon, mario, rip-off, thema

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.