Styletoday: kleding, beauty en accessoires vinden in Brussel

Styletoday Shopping Guide Brussels voor de iPhone en iPod touch laat je de leukste en mooiste spots zien om kleding, schoenen en accessoires te kopen in Brussel.

Styletoday Shopping Guide Brussels iPhone iPod touchStyletoday Shopping Guide Brussels is een uitgave van Sanoma Media België en is een iPhone-applicatie die de leukste modeplekjes in de Belgische hoofdstad laat zien voor de modebewuste vrouw. Verschillende moderedacteuren van de website styletoday.be ‘vertellen’ je welke winkel je in Brussel moet hebben voor bepaalde mode, schoenen, beauty en accessoires. Ook is er een directe link naar winkels van H&M en heeft de redactie haar favoriete winkels uitgezocht.

In totaal bevat de gratis applicatie een overzicht van 41 kledingwinkels, 8 schoenenwinkels, 12 panden voor beauty-artikelen en nog eens 16 winkels voor accessoires. Bij elk filiaal lees je een korte omschrijving waarom de winkel de moeite waard is, wat er wordt aangeboden en lees je contactinformatie. Ook zie je de openingstijden van de winkel en kan je de locatie op Google Maps bekijken. Als je de winkel een website heeft, kun je die eveneens vanuit de applicatie bekijken. Externe websites worden rechtstreeks in Safari geopend en dus niet in een in-app browser.

De Editor’s Pick is een verzameling met de favoriete adressen van de redactie en die worden na een klik op de knop In de buurt op een kaart weergegeven met een hartje. Ook de andere soorten winkels zijn als zodanig te herkennen. De H&M shops zijn misschien een vreemde eend in de bijt, maar zorgen in ieder geval voor betaalbare mode in de applicatie. Het lijkt erop dat de winkel de sponsor is van de app.

De iPhone-app Styletoday helpt je niet bij het uitzoeken van kleding of bied je geen modetips in het bijzonder aan, maar wijst je wel handig de weg naar onalledaagse kledingzaken. En de H&M…

Downloaden: Styletoday Shopping Guide Brussels (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2011, 16:13
Categorieën Belgische apps, Lifestyle
Onderwerpen applijst, brussel, styletoday, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.