Pocket Informant: uitgebreide agenda en taken tijdelijk voor de helft

De enorm uitgebreide kalender- en takenlijst-app Pocket Informant voor de iPhone is fors in prijs verlaagd. Bovendien is er een update uitgebracht die de app sneller maakt en beter gegevens overhevelt.

Pocket Informant iPhone iPod touch to-do kalenderPocket Informant, misschien wel de meest uitgebreide agenda-app voor de iPhone, is stevig in prijs verlaagd. De applicatie is tijdelijk niet voor 10,49 euro te downloaden, maar voor 5,49 euro. De app biedt een combinatie van een agenda en een takenlijst en kan helemaal naar je eigen hand worden gezet. Agenda-gegevens kunnen worden gesynchroniseerd met verschillende diensten, waaronder Google Calender en die van iOS zelf.

Pocket Informant maandkalenderBegin november schreven we over een aanzienlijke update van Pocket Informant die de druk uitziende, maar enorm uitgebreide applicatie een snelheidsboost gaf. De update leverde echter problemen op met het overhevelen van gegevens van de oude, trage database naar de nieuwe snelle. Die problemen zijn als het goed is volledig verholpen in een update die gisteren is verschenen. Bovendien zijn er nieuwe verbeteringen aangebracht in het geheugengebruik en de stabiliteit van de app.

Het is niet bekend of de nieuwe prijs van Pocket Informant van tijdelijke aard is. We kunnen twijfelaars adviseren de app voor de zekerheid nu te downloaden – maar pin ons niet vast op komende prijswijzigingen.

Downloaden: Pocket Informant (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2011, 15:08
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, pocket informant, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.