Streamingdienst Sony Music Unlimited voor de iPhone nu ook in Nederland verkrijgbaar

De iPhone-app van streamingdienst Music Unlimited is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de iPhone. Je hebt wel een Premium of een Basic account nodig om in te loggen op de dienst.

Music UnlimitedDe streamingdienst Sony Music Unlimited is vanaf vandaag ook op de iPhone te gebruiken vanuit Nederland. De iPhone-app van Music Unlimited verscheen eerder deze week al in de App Store van Nieuw-Zeeland, maar was nog niet via de Nederlandse App Store te vinden. Vandaag heeft Sony de app officieel uitgegeven in Nederland. Eigenlijk ging Sony’s Music Unlimited al in april van start, aanvankelijk zonder iPhone-app. Door een abonnement af te sluiten op de dienst kun je onbeperkt naar muziek luisteren in Sony’s muziekbibliotheek van 15 miljoen nummers.

Sony gaat met Music Unlimited de concurrentie aan met Spotify, een andere bekende dienst in Nederland waarmee je naar muziek kunt luisteren. Om gebruik te maken van de Music Unlimited iPhone-app moet je een Basic- of een Premium-abonnement hebben. Hoewel de dienst gratis te gebruiken is op de computer, kun je met dit gratis account niet inloggen op de app. Dit is ook het geval bij Spotify, waarbij je een Premium-account moet hebben om muziek te luisteren op de iPhone. Abonnees betalen €3,99 per maand voor een Basic-abonnement of €9,99 per maand voor een Premium-abonnement.

Music Unlimited is te gebruiken op een aantal platformen, waaronder Android en de Playstation Vita. Je kunt op al deze apparaten met hetzelfde account inloggen.

Downloaden: Music Unlimited (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2012, 12:44
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.