Mass Effect Infiltrator aangekondigd voor de iPhone en iPad

Mass Effect Infiltrator voor de iPhone, iPod touch en iPad laat spelers voorbereiden voor het laatste gevecht in Mass Effect 3. Door gevangen van Cerberus te redden stijgt je 'Galactic Readiness rating' in Mass Effect 3.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mass Effect 3De blockbuster-game Mass Effect 3 verschijnt in maart voor de pc, Playstation en Xbox 360, maar voor die tijd kunnen iPhone-gebruikers al met de serie aan de slag. Een speciale iOS-game genaamd Mass Effect Infiltrator laat je de gebeurtenissen in zijn grotere variant op de pc en spelcomputer beïnvloeden. Daarnaast kunnen spelers exclusieve wapens vrijspelen voor Mass Effect 3.

Mass Effect Infiltrator is een derdepersoons shooter, waarin je gevangenen moet redden uit de basis van de corrupte organisatie Cerberus. Door dit te doen verzamel je beloningen, die er op hun beurt voor zorgen dat je ‘Galactic Readiness rating’ omhoog gaat in Mass Effect 3. Hierdoor ben je beter voorbereid op de strijd met de Reapers, die de Mass Effect-trilogie zal afsluiten.

Dit is niet de eerste keer dat er een Mass Effect-game voor de iPhone wordt uitgebracht. Mass Effect Galaxy gaf spelers een voorproefje van Mass Effect 2 in de vorm van een apart schietspel van bovenaf. Dit spel werd alleen niet door iedereen positief ontvangen.

Mass Effect Infiltrator zal binnenkort voor de iPhone, iPod touch en iPad verschijnen. Lang kan er ook niet op het spel gewacht worden: Mass Effect 3 komt al op 9 maart uit voor de pc, Playstion 3 en Xbox 360. Beelden van het spel zijn er nog weinig, maar Kotaku filmde de onthulling.

12:47 De gamesite IGN heeft een drietal screenshots van Mass Effect Infiltrator gepubliceerd, die je hieronder ook ziet. De game wordt niet door BioWare ontwikkeld, maar door Iron Monkey Studios. Zij waren eerder verantwoordelijk voor de iPad-versie van Dead Space. Naast Mass Effect Infiltrator komt er ook een speciale Mass Effect iPad-app uit, maar hier is nog weinig over bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 12:53
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.