Steam Mobile-app voor iOS nu voor iedereen toegankelijk

Steam Mobile verscheen op de iPhone in een betaversie. Nog geen week later is het betastadium verlaten en kan iedereen de Steam Mobile-app van Valve installeren.

steam-mobileEen paar dagen geleden verscheen er een officiële Steam-app voor iPhone en Android. Helaas kon niet iedereen ervan genieten: de betaversie van de app stond alleen voor mensen die een uitnodiging hadden ontvangen. Nog geen week later is de app uit beta gehaald en voor iedereen beschikbaar. In de app vind je drie onderdelen: Community, Store en News. De Store bevat op het eerste gezicht alles wat je ook via de desktop kunt aanschaffen. Je kunt het aanbod in de Steam-catalogus doorzoeken, games toevoegen aan je verlanglijstje en ze daarna kopen om later te downloaden. Kijk je naar het onderdeel News, dan vind je daar aankondigingen, persberichten en informatie over nieuwe releases.

Ook is er een link gemaakt naar het Steam-blog, met een nieuwsfeed die wordt gevuld door allerlei gamesites. Maar de app zal vooral bedoeld zijn om in contact te blijven met je vrienden. Hiervoor is het onderdeel Community aanwezig. Je kunt chatten met vrienden en kijken welke games je vrienden op het moment spelen of hebben aangeschaft.

Downloaden: Steam Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 22:57
Categorie Games
Onderwerp valve

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.