iculture-biz
iCulture Biz

Statistimo: Distimo-app biedt ontwikkelaars inzage in app-statistieken

De nieuwe iOS-app Statistimo biedt gebruikers van app-analysedienst Distimo inzage in downloadscijfers, reviews en de gemaakte app-omzet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

StatistimoKoen Jacobs en compagnon Eric Mulder brengen de eerste iOS-applicatie voor de Nederlandse dienst Distimo uit. Met Statistimo kunnen ontwikkelaars app-statistieken van Distimo bekijken, maar de app is niet door Distimo zelf gemaakt. Statistimo geeft een snel overzicht van het aantal downloads, de gemaakte omzet en de App Store Reviews van je eigen applicaties. Om de app te gebruiken heb je wel een Distimo App Analytics-account nodig. Koen en Eric brachten eerder de grappige app UFO Gemist en een zoekapp voor Pinautomaten uit.

Statistimo levert je statistieken in de vorm van onder andere handige grafieken, die aangeven hoe winstgevend een app vergeleken met de vorige dag of week is. Je kunt hierbij kijken naar de afgelopen maand, maar ook naar bijvoorbeeld het afgelopen kwartaal of half jaar. Bij de verzamelde App Store-reviews geeft een vlag aan uit welk land de recensie afkomstig is.

De statistieken die je in Statistimo vindt zijn grotendeels al te bekijken op de website van de analysedienst. De app heeft echter als voordeel dat je hem makkelijk onderweg kunt openen. Omdat de app is ontwikkeld door een externe partij, verdient Distimo er geen geld mee.

Downloaden: Statistimo (€1,99, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 11:45
Categorie Zakelijk
Onderwerpen distimo, iculture biz, statistiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.