GateGuru voor iPhone toont nu aankomst- en vertrektijden van vluchten

GateGuru heeft een update uitgebracht en toont voortaan ook vertrek- en aankomstgegevens van vliegtuigen op diverse luchthavens wereldwijd.

gateguru-iphoneGa je op vliegvakantie, dan kun je nog net de update van GateGuru meepakken. Deze informatie-app over vliegvelden laat zien welke voorzieningen er op een vliegveld te vinden zijn, waar de lekkerste maaltijden te vinden zijn en waar je de beste koffie drinkt. De update van GateGuru brengt een nieuwe functie mee: Flight Board. Dit is een overzicht van alle vertrekkende en arriverende vluchten voor duizenden luchthavens wereldwijd. Die functionaliteit vond je al in veel andere vliegtuigapps maar het maakt GateGuru een veel completere vliegveldapp. De makers van de app beloven ook betere communicatie op luchthavens waar de hoeveelheid data beperkt is.

De app maakt voortaan duidelijker wie de eigenaar is van deze app. TripAdvisor nam de app een tijdje geleden over en heeft nu een eigen header in de app geplakt. Verder zijn er wat bugfixes doorgevoerd en kleine aanpassingen gedaan, bijvoorbeeld bij het synchroniseren van TripIt-info.

GateGuru was onderdeel van ons overzicht van vliegveldapps, dat deel uitmaakt van de iCulture Vakantiespecial. Eigenlijk zijn er maar weinig apps die de voorzieningen op luchthavens in kaart brengen. Je zou de informatie bijeen kunnen sprokkelen met losse apps, zoals die van een specifieke luchthaven of de TripAdvisor– of FourSquare-app.

Downloaden: GateGuru (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2013, 22:17
Categorie Reizen
Onderwerpen gateguru, vliegveld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.