Star Wars Pinball als losse app voor iPad en iPhone verschenen

Zen Studios heeft een losse flipper-app gebaseerd op de nieuwe Star Wars pinballtafels uitgebracht.

Star Wars PinballEind februari kreeg Zen Pinball een reeks Star Wars-flippertafels, die je kunt downloaden via een in-app aankoop. Inmiddels heeft ontwikkelaar Zen Studios ook een losse app uitgebracht met al deze nieuwe levels. Star Wars Pinball biedt je drie tafels, respectievelijk gebaseerd op The Empire Strikes Back, The Clone Wars en Boba Fett.

Omdat Star Wars Pinball een losse applicatie is, heb je vanuit de app geen toegang tot de andere flippertafels van Zen Studios. Je bent aan de losse app ook evenveel kwijt: het initiële prijskaartje van €1,79 geeft je maar één pinball-level. Voor de overige twee moet je in-app aankopen van €1,79 per stuk maken, hetzelfde bedrag dat je in Zen Pinball betaalt.

Omdat je in Zen Pinball dezelfde levels kunt vinden, is het nog even de vraag hoe nuttig de losse app eigenlijk is. De nieuwe uitgave zorgt er alleen wel voor dat de nieuwe levels makkelijker in de App Store te vinden zijn voor Star Wars-fans. In-app aankopen staan immers niet prominent in de naam en het app-icoon vermeld.

Downloaden: Star Wars Pinball (€1,79, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2013, 9:44
Categorie Games
Onderwerp pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.