Nimble Quest: nieuwe game makers Tiny Tower verschijnt 28 maart

NimbleBit's nieuwe iOS-game Nimble Quest zal op 28 maart in de App Store verschijnen. NimbleBit maakte eerder Tiny Tower en Pocket Planes.

Nimble QuestNimble Quest, de nieuwe game van de makers van Tiny Tower en Pocket Planes, zal op 28 maart in de App Store verschijnen. Dit heeft ontwikkelaar NimbleBit bekendgemaakt. De nieuwe game zal net als zijn voorgangers gratis in de App Store verschijnen en in-app aankopen bevatten. NimbleBit heeft ditmaal gekozen voor een fantasy-spel, dat op slimme wijze lijkt te zijn vermengd met Snake.

Uit de eerste beelden van Nimble Quest blijkt dat je een slang van avonturiers maakt die je over het spelscherm beweegt met swipebewegingen. Je deelt klappen uit en verzamelt juwelen terwijl je aanvallen van monsters ontwijkt. Daarmee is Nimble Quest een stuk meer actiegericht dan Tiny Tower en Pocket Planes.

Nimble Quest zal niet alleen op de iPhone en iPad te spelen zijn: de makers zeggen op 28 maart ook een Mac-versie uit te brengen. Hebben je vrienden een Android-telefoon, dan moeten ze wachten tot later in april op Nimble Quest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2013, 9:17
Categorie Games
Onderwerp nimblebit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.