Marvel Pinball voor iPad en iPhone verschenen

Marvel Pinball is een losgetrokken app, met alle levels uit Zen Pinball gebaseerd op de Marvel-superhelden.

Marvel PinballOntwikkelaar Zen Studios heeft Marvel Pinball uitgebracht in de App Store als een losstaande flippergame. Marvel Pinball bevat meerdere flippertafels gebaseerd op de bekende Marvel-striphelden, die eerder al als in-app aankopen in Zen Pinball werden aangeboden. Verwacht alleen niet dat je met Marvel Pinball gelijk alle Marvel-flippertafels tot je beschikking krijgt: voor de verkoopprijs van €0,89 krijg je enkel een level gebaseerd op The Avengers, waarna je €1,79 per stuk moet betalen voor alle andere tafels.

Marvel Pinball screenshotDe levels die je als losse in-app aankoop kunt aanschaffen zijn gebaseerd op Spider-Man, Wolverine, Iron Man, Blade, Ghost Rider, Moon Knight, Thor, X-Men, Fantastic Four, Captain America en de stripboeken World War Hulk, The Infinity Gauntlet, Fear Itself en Civil War. In eerste instantie zien de levels er uit als ‘gewone’ 3D-versies van pinballkasten, maar zodra je op bijzondere manieren punten haalt verschijnen er 3D-modellen die over het level heen bewegen.

Dit is niet de eerste keer dat Zen Studios tafels aanbiedt in een losse flipper-app: we zagen in maart nog de losse pinball-applicatie Star Wars Pinball opduiken.

Downloaden: Marvel Pinball (€0,89, universeel, in-app aankopen, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 15:16
Categorie Games
Onderwerp pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.