Spy Mouse en Flight Control Rocket tijdelijk gratis voor de iPad

Flight Control Rocket en Spy Mouse voor de iPad zijn tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Beide spellen zijn ontwikkeld door Firemint, onder andere bekend van Real Racing 2 en Flight Control.

Spy MouseDe iOS-spellen Spy Mouse en Flight Control Rocket zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar. Beide games zijn gemaakt door de veelgeroemde ontwikkelaar Firemint, die eerder verantwoordelijk was voor de originele Flight Control, Real Racing en Real Racing 2 op de iPad, iPhone en iPod touch. Hoe lang de spellen gratis zullen zijn is nog niet duidelijk.

In Spy Mouse tekenen spelers een route voor een muis, die in zijn zoektocht naar kaas ongezien door huizen gevuld met obstakels en katten moet navigeren. Door levels op bepaalde manieren verdien je extra bonussen: zo kun je een level uitspelen zonder ooit gespot te worden, of door zo snel mogelijk van punt A naar punt B te bewegen. Naarmate je verder komt worden levels steeds moeilijker, waardoor je uiteindelijk met perfecte timing door levels moet sluipen om alles in het spel te halen.

Flight Control RocketFlight Control Rocket is een vervolg op de originele Flight Control en vindt plaats op een ruimteschip. Door met je vinger een pad naar de juiste landingsbanen op het moederschip te tekenen, moet je ervoor zorgen dat ruimteschepen niet tegen elkaar opbotsen terwijl ze proberen te landen. Sommige ruimteschepen vereisen nieuwe strategieën om zonder problemen te landen.

Downloaden: Spy Mouse HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €2,39)
Downloaden: Spy Mouse voor iPhone (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Downloaden: Flight Control Rocket (universeel, tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 15:43
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, firemint, flight control, spy mouse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.