Plants vs. Zombies 2-update voegt Piñata Party toe

Plants vs. Zombies 2 heeft in een update een nieuwe minigame genaamd Pinata Party toegevoegd. Het spelletje staat alleen niet duidelijk vermeld in de app.

Pinata PartyOp de dag dat Plants vs. Zombies 2 voor Android beschikbaar wordt gesteld, heeft Electronic Arts ook een update voor de iOS-versie beschikbaar gesteld. Na het installeren van de nieuwe versie kun je aan de slag met de Piñata Party-minigame. Een nieuwe optie die vermoedelijk pas later in het spel beschikbaar wordt gesteld: toen wij met een nog niet ver gevorderde savegame keken, was Piñata Party nergens te vinden.

We horen van andere spelers dat zij de nieuwe minigame ook nog niet kunnen vinden. Het is ook prima mogelijk dat het spelletje op gezette tijden zal verschijnen: in de update-omschrijving staat dat een Piñata Party voor slechts 24 uur gespeeld kan worden. Slaag je er in drie achter elkaar uit te spelen, dan krijg je een beloning.

Tijdens het spelen van levels kun je voortaan ook gelijk door naar de volgende. Je wordt dan niet naar de wereldkaart teruggestuurd. Dat is sneller als je een eerste keer alle levels speelt, maar de wereldkaart is wel zo handig te bezoeken als je op een later moment extra sterren probeert te scoren.

Na het installeren van de nieuwe update via de App Store ben je nog niet klaar: de game zal ook een update downloaden zodra je hem opstart. Het is daarom wel zo handig om de game nog eens thuis op te starten op een Wi-Fi-netwerk voordat je de deur uitgaat om te spelen.

Downloaden: Plants vs. Zombies 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 10:12
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.