Spotzi-Parkeren: iPhone-app biedt nu parkeertarieven van 130 gemeenten

De parkeertarieven app Spotzi-Parkeren voor de iPhone is bijgewerkt met meer dan 100 nieuwe gemeentes. Ook heeft de app meer functies.

Spotzi-Parkeren iPhone iPadHet is niet zichtbaar aan een update in de App Store, maar toch is Spotzi-Parkeren flink bijgewerkt vandaag. Het aantal gemeentes waarin je nu parkeertarieven kan raadplegen en op de kaart kan zien, is toegenomen naar 135 gemeentes. Voorheen kon je de gegevens van slechts twintig gemeentes raadplegen. Spotzi-Parkeren maakt daarmee een slag ten opzichte van ANWB Onderweg dat ook parkeertarieven toont en waarvan een grote update is ingediend bij Apple.

Spotzi parkeren kaart van AmsterdamSpotzi-Parkeren heeft in de update ook alle parkeertarieven bijgewerkt naar die van 2013, waardoor veel prijzen vermoedelijk hoger zijn uitgevallen dan eerst. Ontwikkelaar D-Base meldt iPhoneclub daarbij dat er ook meer informatie over tariefzones wordt gegeven ten opzichte van de concurrent en dat de parkeertarieven excact zijn – geen indicaties.

De applicatie is verder voorzien van de maximale parkeerduur waar je je aan hebt te houden als je de auto ergens neerzet, en ook heeft de applicatie de mogelijk tot de aanschaf van dagkaarten. De laatste vernieuwing is ook niet onhandig: je kan nu kiezen uit elke dag van de week om te zien hoe duur parkeren op dat moment is. Spotzi-Parkeren verdeelt haar informatie nog altijd over twee tabbladen: Kaart en Steden. Omdat het een inhoudelijke update is en geen verbetering van de applicatie zelf; is Spotzi-Parkeren nog altijd niet geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5.

Downloaden: Spotzi-Parkeren (gratis, iPhone, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2013, 14:14
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen anwb, parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.