Speed Kills: nieuwe racegame, gemaakt met Unreal Engine

Speed Kills is een death race-game, gemaakt met de Unreal Engine. Die is weer bekend van Infinity Blade, maar Speed Kills is anders: je gaat racen op ruim 100 tracks in allerlei omgevingen.

speed killsSpeed Kills is de veelbelovende naam van een nieuwe death-racegame, die op basis van de Unreal Engine is gemaakt. Bij Unreal Engine denk je misschien direct aan de indrukwekkende landschappen in Infinity Blade, maar er is meer mogelijk. Bij Speed Kills draait het niet om gevechten in een kasteeldecor, maar om snelheid. De game omvat ruim 100 races op vijf verschillende planeten.


Je doet mee aan diverse kampioenschappen, die zich afspelen op meer dan 50 tracks: bekende racetracks, maar ook ergens in het heelal of midden in een stad. Bedienen doe je via de virtuele pads op het scherm waar je controls vindt voor sturen, achteruitrijden, nitro boost of het afvuren van een wapen. Qua voertuigen valt het dan weer wat tegen: er zitten maar 8 stuks in, die je gelukkig wel naar eigen wens kunt upgraden en tweaken. Dit kun je doen via in-app aankopen, maar dat is niet verplicht. De ervaring is totaal anders dan Infinity Blade, waarbij de makers hun inspiratie hebben gehaald bij de 16-bits legenden.

Downloaden: Speed Kills (gratis, universeel, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2013, 20:15
Categorie Games
Onderwerpen racegame, unreal
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.