SOS Op Reis helpt je na update autoschade door te geven

De iPhone-applicatie SOS Op Reis geeft je de gegevens van al je verzekeringen binnen handbereik zodat je snel contact kan opnemen bij een noodgeval. Na een update kan je ook eenvoudig autoschade doorgeven met de app.

SOS Op Reis iPhone iPod touch alarm noodgevallenDe applicatie (SOS) Op Reis heeft een update gekregen waarmee je wordt geholpen bij het doorgeven van autoschade. De app die ervoor zorgt dat je al je verzekeringsgegevens bij de hand hebt voor noodgevallen, verwijst je vanaf nu ook door naar de website waarop je mobiel autoschade kan melden. Je persoonlijke gegevens zoals je naam, telefoonnummer en mailadres, worden dan automatisch al voor je ingevuld.

Op Reis iPhone optiesOp Reis vergt één keer een grote invoerbeurt van je, waarbij je aangeeft welke verzekeraars je hebt. Je kan ook meteen polisnummers doorgeven, maar dat hoeft niet. Vervolgens biedt de applicatie in het hoofdscherm Alarm snelle toegang tot je verzekeraar van autopech, autoschade, reisschade, ziekte of ongeval en de gebruikelijke alarmnummers. Ook zie je het adres van je huidige locatie in beeld.

Anders dan dat, vind je in Op Reis contactmogelijkheden voor het blokkeren van je bankpas, GSM en de Nederlandse ambassade. Tips geeft een korte lijst suggesties om je aan te houden in noodgevallen en met het tabblad Schade kan je dus autoschade invoeren. De app verwijst daarvoor door naar Safari.

Downloaden: Op Reis (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 16:23
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.