Socialcam krijgt update: nieuwe filters tijdens het filmen

Socialcam is een applicatie waarmee je filmpjes kan opnemen en kan delen in de app en op andere sociale netwerken. Sinds versie 3 kun je de filmpjes voorzien van veel meer ouderwetse effecten.

Socialcam iPhone iPod touchDe applicatie Socialcam is bijgewerkt naar versie 3.0. De update geeft de toepassing een stapel nieuwe filters die je tijdens het filmen over het beeld kan zetten. Daarvan zijn 5 klassieke filters (1970’s, Bohemian, Noir, Sepia en Rouge) en nog eens 3 experimentele filters: Electronica, Acid en Foil. Je kan nu een video liken in de speler zelf en de optie aanvinken om de applicatie te openen in het camera-scherm. Eveneens moeten problemen met delen op Twitter en Tumblr verholpen zijn.

Socialcam is een app van Justin.tv waarmee je videofilmpjes kunt uitwisselen. Via de app is het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om de video’s te uploaden. Je ziet in de app ook een feed met de video’s die je vrienden vanuit Socialcam hebben gepubliceerd, los van de feed met je eigen video’s. Bij favoriete video’s kun je op de like-knop klikken en als je commentaar hebt kun je dat kwijt via de reactiefunctie in de app.

Gemaakte video’s kun je behalve op Twitter en Tumblr ook kwijt op Facebook of per e-mail. Je kunt ze voorzien van titel en tags. Overigens heb je een Facebook-account nodig om van deze app gebruik te kunnen maken.

Downloaden: Socialcam (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 15:45
Categorieën Fotografie en video, Sociaal netwerken
Onderwerpen fotofilters, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.