Greed Corp: Nederlands strategiespel komt naar de iPad

Greed Corp, een game van het Nederlandse Vanguard Games, zal binnenkort op de iPad uitgebracht worden. Eerder verscheen deze game al op de pc, Playstation 3 en Xbox 360.

Greed CorpGreed Corp is een turn-based strategiespel ontwikkeld door het Nederlandse Vanguard Games. Spelers moeten op zeshoeken troepen, gebouwen en andere spelelementen neerzetten om zo brandstof uit de grond te trekken en de vijand te verslaan. Maar er is een catch: zamel je teveel brandstof in, dan storten delen van het level in elkaar. Het spel verscheen in 2010 op de PC, Playstation 3 en Xbox 360 en komt nu ook naar de iPad. De iPad-versie moet binnenkort verschijnen.

Greed Corp is een spel dat plaatsvindt in het Mistbound-universum. Rond deze spelwereld probeert Vanguard Games verschillende spellen te maken, die daardoor allemaal iets gemeen hebben. Eerder dit jaar verscheen nog Gatling Gears op de pc, Xbox 360 en Playstation 3

De iPad-versie van Greed Corp bevat een 24 levels-tellende campagne en een multiplayer-modus die met vier spelers tegelijk gespeeld kan worden. Vanguard Games belooft dat je kunt spelen met andere gamers op Android en Mac, twee platformen waar het spel tevens op zal verschijnen.

Wanneer de iPad-versie van Greed Corp precies zal verschijnen is nog niet duidelijk. De ontwikkelaar belooft op het forum van Touch Arcade dat hij binnenkort uit zal komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 16:06
Categorie Games
Onderwerpen game, gear, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.