SNS, RegioBank en ASN Mobiel Bankieren geschikt voor meer gebruikers

De mobiel betalen-apps van SNS, ASN en de RegioBank voor iPhone en iPad zijn verbeterd. Je kan tot 10 personen inloggen in de applicatie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SNS Mobiel Bankieren iPhone iPadDe op hetzelfde platform gebouwde bankieren-applicaties SNS Mobiel Bankieren, RegioBank Mobiel Bankieren en ASN Mobiel Bankieren zijn voorzien van updates. Alledrie de applicaties maken het nu mogelijk de rekeningen van meerdere personen in te zien. Je kan met maximaal tien personen gebruik maken van de app op één iPhone of iPad. SNS is daarnaast ook geschikt voor zakelijke rekeningen en maakt het mogelijk te zoeken op transacties.

Bij RegioBank en ASN Mobiel Bankieren zijn zakelijke rekeningen geen onderdeel van de update. Wel kan je daarin nu overboekingen inplannen voor eigen rekeningen. Verder worden de rekeningnummers in de applicaties voortaan weergegeven als IBAN-nummer, het Europees georiënteerde rekeningnummer met land- en bankcode ervoor. In februari 2014 wordt de grote overstap naar IBAN definitief gemaakt.

RegioBank Mobiel Bankieren voor iPhone en iPad is verder op twee kleine punten aangepakt. De cijfers die je moet intoetsen op de digipas zijn beter leesbaar in de app en je kan knippen en plakken vanuit een andere applicatie zonder dat je meten wordt uitgelogd in RegioBank. Handig als je bijvoorbeeld een IBAN-nummer uit een mailtje moet vissen. Die verbetering gaat ook op voor ASN Mobiel Bankieren. Die applicatie biedt ten slotte een verschil tussen debet- en creditrentes waardoor de rentepercentages een stuk duidelijker moeten zijn.

Downloaden: SNS Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: ASN Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: RegioBank Mobiel Bankieren (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 2:36
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerp mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.