My T-Mobile maakt inzoomen factuur weer mogelijk

Belstatus-app My T-Mobile voor iPhone en iPad geeft weer goed inzicht in je factuur. Je kan weer inzoomen onder iOS 7.

My T-Mobile iPhone belstatusHet inzoomen van je maandfacturen is weer mogelijk in de officiële belstatus-app van T-Mobile. Een update van My T-Mobile voorziet in die verbetering. In de vorige update van de applicatie werd het bekijken van facturen onder iOS 7 weer mogelijk nadat het aanvankelijk niet werkte onder Apple’s nieuwe firmware. De rekeningen konden toen echter niet worden ingezoomd en we raadden de gratis app Bundels aan om tijdelijk de facturen wel weer in te zoomen.

Vanaf nu kan je dus gewoon weer terecht in de My T-Mobile-app. Het inzoomen kan met een pinch-to-zoom beweging, een dubbele tik geeft niet thuis. Het gaat nog wel wat soepeler in Bundels, maar de app van T-Mobile geeft dus weer goed inzicht in je kosten van de afgelopen maand en de specificaties van nummers waar je naar hebt gebeld.

In de officiële beltegoed-app van T-Mobile bekijk je behalve je rekeningen ook informatie over je abonnement, je huidige sms- en beltegoed, datategoed en je spaarpunten die je kan inruilen tegen kortingen of cadeaus. Ook tref je een kaart met T-Mobile hotspots en winkels.

Downloaden: My T-Mobile (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 11:36
Categorie Diensten
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.