Sneeuwhoogte voor iPhone geeft info over wintersportbestemmingen

Sneeuwhoogte '10/'11 is een Nederlandse app waarmee je de sneeuwhoogte op je wintersportbestemming kunt bekijken.

sneeuwhoogte iphoneDe wintersporttijd komt eraan, dus hoog tijd voor een app waarmee je sneeuwhoogtes kunt checken. In de App Store is sinds een paar dagen Sneeuwhoogte ’10|’11 te krijgen. Deze applicatie toont de sneeuwhoogtes in Europa, Amerika en Azië. De database wordt meermaals per dag vernieuwd met de actuele standen. Uniek is zo’n app natuurlijk niet, want we hadden al Sneeuwhoogtes (€0,79) met informatie over Frankrijk en Oostenrijk, Sneeuwhoogte Duitsland (€0,79), SkiResort (€2,99), The Snow Report (gratis) van kledingfabrikant The North Face en nog een paar andere apps.


Sneeuwhoogte omvat diverse landen wereldwijd. Niet alleen de gangbare bestemmingen in Frankrijk, Oosten en Zwitserland, maar ook Zuid-Korea, Zweden, IJsland, Andorra en Argentinië. Je kunt via het plusteken nieuwe landen of gebieden toevoegen. Er zijn maximaal 10 favorieten mogelijk, waarvan de informatie wordt bijgewerkt zodra je de applicatie opent.

NuttigePlaats.nl, de ontwikkelaar van deze app, was eerder bezig met een tv-gids. Later bleek de VARA het bedrijf te hebben benaderd om een tv-gids te ontwikkelen.

Downloaden: Sneeuwhoogte ’10|’11 (€0,79)

sneeuwhoogte

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.