SnapSeed is Apple’s gratis app van de week

Snapseed is door Apple uitgeroepen tot app van de week. Dat houdt in dat je Snapseed de hele week gratis kunt downloaden. Met Snapseed kun je foto's bewerken op iPhone en iPad.

snapseed iphoneApple zet sinds kort wekelijks een andere app in het zonnetje, die gedurende een hele week te downloaden is. Deze week is dat Snapseed, een app waarmee je foto’s kunt bewerken op de iPhone en iPad. Op iPadclub hadden we al aandacht aan besteed aan deze kortingsactie, nog niet wetende dat Snapseed een dag later zou worden uitgeroepen tot Apple’s App van de Week.

Maar wat kun je ermee? Snapseed is eigenlijk een uitgebreide fotobewerkingsapp, die voor gebruikers van verschillende niveau’s geschikt is. Je kunt eenvoudige bewerkingen doen zoals bijsnijden en roteren, maar je kunt ook experimenteren met filters die titels dragen zoals Drama, Grunge en Vintage. Het hierboven getoonde tilt shift-effect is ook aanwezig als filter. Heb je geen zin om veel tijd erin te steken, dan kun je je foto’s gemakkelijk aanpassen met één tap door op Auto Correct te tappen. Wie meer tijd heeft gaat bezig met Tune Image en Selective Adjust, waarbij je meerdere aspecten van de foto naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Downloaden: Snapseed (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2012, 20:50
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, snapseed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.