iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

SmartSpotter: geld verdienen met iPhone nu ook in België

SmartSpotter is een iPhone-app waarmee je net als Roamler geld kan verdienen door foto's te maken voor opdrachtgevers met een bepaalde wens. De mystery shopping-oplossing is nu ook beschikbaar in België.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SmartSpotter nu ook in BelgiëDe tandpasta wordt deze week voor de helft van het geld aangeboden. Heeft jouw lokale drogist dit koopje wel goed uitgestald? Maak er een foto van met je iPhone en verdien er twee euro mee. SmartSpotter is naast Roamler een Nederlandse applicatie die dit soort deals met winkelketens en andere opdrachtgevers beklinkt, zodat jij met betrekkelijk weinig moeite een kleine vergoeding kan innen. De Nederlandse dienst is vanaf vandaag ook actief in België met Belgische opdrachtgevers.

SmartSpotter profileert zich daarmee als het eerste crowdsourcing platform waarmee je geld kan verdienen dat de Benelux beslaat. De app noemt haar gebruikers de ‘workforce’ voor winkeliers en productverkopers die zo een grote database aan goedkope krachten kunnen inzetten om de uitwerking en gevolgen van hun campagne in beeld te brengen. Medeoprichter Arno Fidder:

De huidige partijen voor mysteryshopping vragen een hoge investering per bezoek door de inzet van personeel, auto’s en kilometervergoeding. SmartSpotter kan tot wel 50 procent goedkoper zijn dan traditionele middelen. Bovendien werken we op basis van ‘no cure no pay’ – onze opdrachtgever betaalt dus alleen voor goed uitgevoerde opdrachten. Zo waarborgen we de kwaliteit van informatie.

SmartSpotter acties voor geldJe kan een financiële vergoeding tegemoet zien in SmartSpotter als je een heldere foto en beschrijving op een vraag inlevert, en daar ook nog (een van) de eerste mee bent. Net als bij Roamler, laat de dienst haar gebruikers dus intern concurreren voor de vergoeding. Bovendien krijg je ook hier behalve geld, punten voor goed uitgevoerde opdrachten. Met die punten vergaar je een hogere status in de dienst en kom je eventueel in aanmerking voor opdrachten die meer geld in het laatje brengen. Vergoedingen variëren van 1 tot 14 euro per opdracht.

Een andere overeenkomst met Roamler is dat SmartSpotter nieuwe gebruikers alleen op uitnodiging binnen laat. In de applicatie kan je zo’n uitnodiging aanvragen. In Nederland heeft de dienst zo’n 2000 gebruikers.

Downloaden: SmartSpotter (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2012, 17:37
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen geld, nederlandse apps, roaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.