Skype iPhone-app voegt beeldstabilisatie, Bluetooth en reclame toe

Skype heeft in een update een beeldstabilisator en bluetooth-ondersteuning aan zijn iPhone-app toegevoegd. Daar staat tegenover dat de reclame nu ook reclame laat zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SkypeEen update van Skype’s iPhone-app voegt een drietal nieuwe functionaliteiten toe. Zo worden gefilmde beelden met de videobelservice nu automatisch gestabiliseerd, waardoor er geen mogelijke schokken meer in te zien zijn. Ook Bluetooth-accessoires zoals handsfree-setjes worden nu ondersteund. Daar staat tegenover dat de app nu helaas niet langer reclamevrij is.

De beeldstabilisatiefunctie zorgt ervoor dat bewogen beelden iets strakker en fijner te bekijken zijn. In onderstaande video demonstreert Skype hoe dit er uitziet vergeleken met een Skype-app die de functie niet ondersteunt. Het zijn geen Steadycam-beelden, maar het ziet er wel beter uit dan hoe het eerder was.

Bluetooth is volgens de ontwikkelaar van Skype een veel verzochte functionaliteit voor de app. Het niet kunnen gebruiken van je handsfree headset was dan ook een van de punten waar de app onderdeed wanneer je hem naast de iPhone zijn ingebouwde belapplicatie legde. Het moet nu gewoon mogelijk zijn om deze headsets te verbinden en ermee via Skype te bellen.

Tegenover al deze veranderingen staat de toevoeging van reclame. Deze is sinds kort ook in de desktop-applicatie van Skype te vinden. De advertenties worden niet getoond wanneer je een premium-abonnement of Skypetegoed hebt.

Downloaden: Skype (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 2:59
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen bellen, skype, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.