Skituning voor iPhone vertelt alles over het slijpen en waxen van ski’s

Skituning is een app die je uitlegt hoe je skionderhoud moet plegen. De app bespreekt alle onderdelen van het skionderhoud, inclusief slijpen en waxen.

skituning-iphoneEr komt een barre winter aan, zo voorspellen de meteorologische instituten. Hoog tijd dus om de ski’s uit het vet te halen en te kijken of er nog wat onderhoud nodig is. In de nieuwe Nederlandse app Skituning vind je de instructies. De app laat per onderdeel zien wat er gedaan moet worden en hoe je bijvoorbeeld het behandelen van de kanten aanpakt. De app bevat bovendien nieuws over het skiseizoen en wijst de weg naar specialisten. Ook zit er een shop in de app – wat bij gebruikers misschien wat opgetrokken wenkbrauwen zal opleveren.

Je moet immers voor de app ook al €1,59 betalen. Skytuning heeft verder een link naar de Twitter-berichten en een contactknop toegevoegd. Eigenlijk zou je deze app dan ook vooral moeten kopen vanwege de instructies om te slijpen en te waxen, hoewel je die informatie ook in filmpjes op YouTube kunt vinden. Nog even afgezien van het feit dat je het slijpen en waxen van ski’s ook gewoon door de vakman kunt laten doen.

Downloaden: Skituning (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 20:37
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps, Sport
Onderwerp wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.