Skitch 3.0 voor iOS brengt nieuw uiterlijk en stelt iOS 7 verplicht

Skitch 3.0 voor iOS heeft een update gekregen met een nieuw uiterlijk en handige werkbalken. Maar om te gebruiken heb je iOS 7 nodig.

skitch-3-updateEvernote heeft nog maar net een Evernote-update voor iOS uitgebracht of er volgt alweer een volgende update. Skitch, ook uit de Evernote-fabrieken, kreeg vanavond een flinke update naar 3.0. De interface is volledig nieuw, gericht op het snel opmaken van foto’s. Ook zijn er nieuwe werkbalken waarmee je de stijl van de opmaak eenvoudig kunt wijzigen. Je selecteert een gereedschap door er met de vinger op te tikken en sleept het vervolgens naar het gebied waar je het wilt gebruiken. Skitch is op allerlei manieren te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je iets te expliciete naaktfoto maskeren met een blokjespatroon.

Skitch is een app waarmee je foto’s kunt voorzien van pijltjes, teksten, balken en ‘geblurde’ vlakjes. De app komt ook op de desktop van pas als je bijvoorbeeld een handleiding wilt voorzien van plaatjes met duidelijke pijlen, of wanneer je mensen op een specifiek onderdeel van de foto wilt wijzen. Op de iPhone en iPad werkt het op dezelfde manier, maar dan op kleiner formaat. Evernote heeft nog een derde vernieuwing aan de app toegevoegd, namelijk aankondigingen voor tips, productgegevens en verhalen van gebruikers. Die worden voortaan direct in de app weergegeven.

Misschien veroorzaakt het een schok bij trouwe gebruikers, maar om deze nieuwe versie van Skitch te gebruiken heb je minimaal iOS 7.0 nodig. De Skitch-app is gratis, net als alle basisdiensten van Evernote. Maar wil je het maximale uit de Evernote-diensten halen dan moet je een Premium-abonnement afsluiten van €39,99 per jaar.

Downloaden: Skitch (gratis, universeel, iOS 7.0+)

skitch-ios7-1 skitch-ios7-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2013, 20:40
Categorie Productiviteit
Onderwerpen evernote, skitch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.