Silent Film Director tijdelijk gratis: stomme films maken op je iPhone

De iPhone-app Silent Film Director is tijdelijk gratis verkrijgbaar. Met deze app kun je video's veranderen in klassieke stomme films uit de jaren '20.

Silent Film DirectorDe iPhone-app Silent Film Director is vandaag gratis te downloaden, ter ere van de 123e verjaardag van Charlie Chaplin. Met de app kun je gemaakte video’s bewerken, zodat ze er uit zien als een klassieke stomme film. Hier kun je vervolgens achtergrondmuziek onder plakken om het geheel af te maken. Naast stomme films, kun je ook andere oude films met de app simuleren. De app bevat onder andere filters die lijken op video’s uit de jaren ’20, ’60 en ’70.

De filters van Silent Film Director trekken de kleur uit gemaakte video’s en plakken er ruis en scanlijnen overheen. Hierdoor lijkt het net alsof je een oude video bekijkt. Hier kun je één van de bijgevoegde nummers of je eigen muziek uit je iTunes-bibliotheek onder plakken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het geluid gewoon intact te houden.

Vind je de geboden mogelijkheden te beperkt, dan kun je vanuit de app voor €0,79 upgraden naar Silent Film Director Pro. Hiermee kun je video croppen, combineren met foto’s en titelschermen toevoegen.

Downloaden: Silent Film Director (tijdelijk gratis)

Let op: de app is tijdelijk gratis verkrijgbaar. Kijk goed nog gratis te downloaden is voordat je hem in de App Store aanschaft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2012, 14:09
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.