Shadowgun komt op 28 september naar de iPad

Shadowgun van Madfinger Games komt op 28 september naar de iPad. De game zal een van de belangrijkste mobiele titels van dit jaar worden, dankzij de indrukwekkende visuals. De ontwikkelaars maakten gebruik van de Unity-engine.

shadowgun-ipadOp 28 september komt er een nieuwe topgame naar de iPad. Shadowgun is gemaakt in de stijl van Gears of War, een titel die op de Xbox 360 en pc is verschenen. Visueel ziet Shadowgun er ongeveer hetzelfde uit en dat geldt ook voor de gameplay. De game is gemaakt door Madfinger Games en het bijzondere is dat deze keer geen gebruik is gemaakt van Unreal 3, maar van de Unity-engine. Je speelt vanuit de derde persoon en moet zoveel mogelijk vijanden neerknallen, terwijl je ondertussen moet bukken om zelf niet neergeschoten te worden. Hoofdpersoon is John Slade, een professionele premiejager in het jaar 2350.

Hij moet dr. Edgar Simon opsporen, een bekende geneticus en voormalig werknemer van het transgalactische bedrijf Toltech Enterprises. De game zal op de iPhone en iPad beschikbaar komen, maar ook op Android-toestellen. De verwachting is dat het een van de meest verrassende titels voor dit jaar is, die op mobiele platformen verschijnt. Dat is te danken aan de intense actie en de visuals die eruit zien alsof je een moderne consolegame speelt. De trailer hieronder geeft een indruk wat we kunnen verwachten. De game is zo goed dat we ‘m op iPhoneclub meteen hebben uitgeroepen tot Trailer van de Dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2011, 18:38
Categorie Games
Onderwerpen game, ipad, muziek, shadowgun

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.