Screenshots van Sparrow voor iPhone op internet verschenen

Op internet zijn screenshots van Sparrow voor iPhone verschenen. De populaire Mac-app voor e-mail heeft een eenvoudige interface en heeft design-aanwijzingen van Twitter voor iPhone overgenomen. Over enkele maanden is de app beschikbaar.

sparrow-iphoneSparrow is een populair e-mailprogramma voor de Mac. Afgelopen augustus bevestigde de ontwikkelaar dat er een iPhone-versie van Sparrow aankwam en in november werd nog eens bevestigd dat Sparrow voor iPhone over een paar maanden beschikbaar kwam. Er verscheen een onduidelijk plaatje, waarop nauwelijks iets van de gebruikersinterface te zien was. Maar op de website 9to5mac verscheen vannacht een serie screenshots. Het originele bericht werd al snel weer offline gehaald, maar gelukkig hebben de screenshots zich al verspreid over internet. De iPhone-app lijkt sterk op het Mac-programma, met hetzelfde kleurenschema en dezelfde iconen. De makers van de app hebben ook een designidee overgenomen uit een vroege versie van de Twitter-app: door over een bericht te swipen krijg je icoontjes te zien van de beschikbare acties.

sparrow-iphone-screenWe hebben helaas geen grotere versie van de hiernaast getoonde screenshots. Sparrow op de Mac is voor €7,99 verkrijgbaar in de Mac App Store. De app werkt samen met Gmail, MobileMe en andere IMAP-maildiensten. De nadruk ligt op en eenvoudige, minimalistische interface, wat bij de iPhone-versie ook is geprobeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2012, 12:10
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, sparrow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.