Screenshots Valentijnseditie Angry Birds Seasons, update voor gewone versie

Angry Birds Seasons krijgt komende week een update met 18 levels in Valentijnsstemming. Op internet zijn de eerste screenshots opgedoken.

Angry Birds SeasonsHet razend populaire spel Angry Birds krijgt weer een lading themalevels vanwege een feestdag. Deze traditie begon afgelopen najaar met een Halloween-editie. Die app kreeg in december een update met kerstlevels en werd toen omgedoopt tot Angry Birds Seasons. Zeer binnenkort zal in een nieuwe update een set liefdeslevels vanwege Valentijnsdag worden toegevoegd. All Things Digital wist de hand te leggen op de eerste screenshots.

Rovio heeft 18 Valentijnslevels gemaakt voor Angry Birds Seasons. Ze hebben een roze achtergrond en in de levels duiken overal hartjes en cupido’s op. Als het goed is komt de update komende week beschikbaar. Heb je Angry Birds Seasons nog niet, dan kun je de app nu alvast downloaden, zodat je de update straks niet mist.

De gewone versie van Angry Birds heeft gisteren weer 15 nieuwe levels gekregen. Het vijfde hoofdstuk ‘Ham ‘Em High’ bevat hierdoor nu 30 levels. In een latere update zullen hier weer 15 levels aan worden toegevoegd. Naast de nieuwe levels is er ook weer een extra gouden ei in het spel verstopt, dat toegang geeft tot een bonuslevel.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)
Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 18:00
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio, screenshot, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.