GateGuru voor iPhone wijst de weg op het vliegveld

GateGuru is een iPhone-applicatie waarmee je informatie over vliegvelden kunt opzoeken, zoals gates, terminals en voorzieningen.

gateguru iphoneDe iPhone-applicatie GateGuru heeft onlangs een update gekregen. GateGuru is een applicatie waarmee je de weg kunt vinden op vliegvelden. Je krijgt kaarten te zien van de terminals en weet meteen waar de koffiebars en winkels te vinden zijn. Als je niet weet bij welke terminal je moet zijn, tik je op ‘Entire Airport’ om een kaart van de gehele luchthaven te zien. Daarna kunt je inzoomen op een bepaald gedeelte. De app levert zelfs speciale aanbiedingen van restaurants, locaties van pinautomaten, toiletten en plaatsen waar je kranten kunt kopen.

De app bevat ook een reviewfunctie: andere gebruikers geven hun waardering over diensten die op een luchthaven worden aangeboden, zodat je kunt zien of een maaltijd bij een bepaald restaurant de moeite waard of onsmakelijk is. Je kunt reisroutes laden vanuit Kayak en TripIt. Ook kun je inchecken bij Foursquare en Gowalla als je op een luchthaven bent aangekomen. GateGuru bevat gegevens van 115 luchthavens in Europa, de VS en Canada. Er zijn meer dan 20.000 reviews en 4.000 foto’s aanwezig die door andere reizigers zijn gemaakt.

In de nieuwste versie van GateGuru zijn diverse bugfixes doorgevoerd, die waren opgetreden na het verschijnen van versie 2.1. Daarin waren ook al diverse verbeteringen doorgevoerd.

Downloaden: GateGuru (gratis)

gate guru iphone   gate guru iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 17:05
Categorie Reizen
Onderwerpen gateguru, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.