Screenshots Microsoft Office voor iOS opgedoken

Een drietal screenshots laat zien hoe Microsoft Office voor iOS er precies uit moet gaan zien. Volgens The Verge zal de app gratis te downloaden zijn, maar moet je betalen om bestanden te bewerken.

Microsoft Office iOSTechnologiesite The Verge heeft screenshots weten te bemachtigen van de mobiele apps voor Microsoft Office. Deze apps moeten begin 2013 in de App Store verschijnen en zullen gratis te downloaden zijn. Je kunt dan alleen bestanden bekijken. Wil je bewerkingsopties gebruiken, dan heb je een Office 365-account nodig. Hiervoor moet je een vast bedrag per maand betalen.

Je kunt met de apps gebruikmaken van Word, Powerpoint en Excel. Hoe functierijk de apps precies zullen zijn is nog niet duidelijk, maar volgens The Verge ligt de focus op het verrichten van bepaalde basishandelingen. De apps verschijnen naast iOS ook voor Android.

Verhalen over Office voor iOS duiken al lange tijd op. In oktober werd al gesteld dat de iPhone-apps in 2013 beschikbaar zullen zijn. Toen werd er gemikt op een verschijning in maart 2013. The Verge vermoedt dat de app eind februari of begin maart verkrijgbaar zal zijn. De iOS-versie moet als eerste verschijnen, waarna de Android-versie zal volgen.

Microsoft Office iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 15:44
Categorie Productiviteit
Onderwerp office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.