Ticket to Ride krijgt pass-and-play-multiplayer in update

Ticket to Ride op de iPad is voorzien van een belangrijke update die het mogelijk maakt om de iPad door te geven aan andere spelers. Zo kunnen spelers tegen elkaar spelen op één iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Ticket to Ride voor iPadTicket to Ride is een van de beste bordspellen op de iPad. In het spel krijgen spelers de opdracht om treinroutes aan te leggen. Dat doe je door kleurenkaarten te verzamelen en op het juiste moment in te zetten. Het Duitse spel was al een mooi pakket met meerdere borden en een online multiplayer, maar één functie ontbrak nog. Tot nu. Net voor de vakantie is Ticket to Ride voorzien van een lokale multiplayer waarbij spelers de iPad kunnen aan elkaar kunnen doorgeven.

Een beurt in Ticket to Ride kan drie verschillende handelingen beslaan: twee kleurenkaarten pakken, nieuwe opdrachtkaarten pakken of een route op het bord leggen. Als de beurt is voltooid, komt er een waarschuwing in beeld dat de iPad naar de volgende speler moet gaan en als die de waarschuwing wegdrukt, kan hij aan de slag. Het is belangrijk dat de anderen niet meekijken omdat ieder de opdracht- en kleurenkaarten voor zichzelf houdt.

Ticket to Ride is een fantastisch en uiterst herspeelbaar bordspel. Het is eenvoudig uit te leggen en wordt steeds spannender naarmate het einde van de pot dichterbij komt. We schreven al eerder uitgebreid en lovend over de iPad-adoptie van dit borspel.

Downloaden: Ticket to Ride (€5,49)

Ticket to Ride USA kaart voor iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2011, 14:01
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.