Schietspel Rage HD een week lang gratis

Rage HD voor de iPad en iPhone wordt een week lang gratis aangeboden omdat de Facebook-pagina van iD Software 100.000 likes heeft gehaald. In het schietspel loop je niet zelf, maar valt genoeg te schieten.

RAGE HD week lang gratis iPad iPhone iPod touchHet visueel indrukwekkende schietspel Rage HD is een week lang gratis te downloaden op de iPad. Ontwikkelaar Id Software houdt de gulle actie omdat de Facebook-pagina van Rage 100.000 likes heeft gehaald. In het spel speel je een deelnemer van een post-apocalyptische spelshow, waarin je drie levels lang moet zien te overleven tegen mutanten terwijl je naarstig op zoek bent naar munitie. Je kan slechts een pistool, shotgun en een machinegeweer hanteren in de donkerbruine krochten.

Je bekijkt Rage vanuit de ogen van de hoofdpersoon en dat houdt normaal gesproken in dat je twee sticks op het beeldscherm ziet. Met de linker loop je en de rechter kijk je. Dat is een besturing die erg veel gewenning vergt om onder de knie te krijgen en een beetje onnatuurlijk voelt op de iPad. Rage HD heeft als oplossing daarvoor het lopen al op zich genomen. De speler hoeft enkel het gevaar op tijd te zien en te schieten.

Behalve de 100.000 likes op haar Facebook-pagina, viert ontwikkelaar Id Software ook haar 20-jarige bestaan. In het begin van de jaren negentig maakte het bedrijfje furore met het wereldwijde succes Commander Keen. Daaraan is het weer even goed te zien hoe de gamesmarkt zich in korte tijd heeft ontwikkeld.

Downloaden: Rage HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2011, 12:09
Categorie Games
Onderwerpen first person shooter, schietspel, software

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.