Scanner Mini: gratis probeerversie van Readdle scanner-app

Scanner Mini is een gratis probeerversie van Scanner Pro, Readdle's scanner-app voor iPhone en iPad.

Scanner Mini iconEen nieuwe demo-versie van Readdle’s Scanner Pro belooft de camera van je iPhone of iPad te veranderen in een mobiele scanner. Je maakt een foto van een document, waarna je aangeeft waar de hoeken van het papier precies zijn. Vervolgens krijg je het papier uitgesneden te zien, maar ook zodanig bewerkt dat je enkel duidelijk leesbare zwarte letters op een witte achtergrond hebt.


Scanner MiniNadat je een foto van een document hebt gemaakt probeert, Scanner Mini de randen automatisch te vinden. Je kunt via de instellingen van de app ook aangeven wat voor documentgrootte je precies hebt gescand, zodat de app op zoek gaat naar bijvoorbeeld een A4-papier in de gemaakte foto. Vindt de app de randen niet, dan kun je ze zelf ook aangeven met vier hoekpunten. Tijdens het verslepen krijg je een ingezoomde versie van het document te zien, zodat je de hoeken precies op de randen van het papier kunt zetten.

Scanner Mini is gratis te downloaden, maar is in zijn gratis staat wel enigszins beperkt. Je kunt een gescand document namelijk enkel uit de app krijgen door je iDevice aan een computer te hangen en hem via bestandsdeling in iTunes binnen te trekken. Wil je de documenten rechtstreeks in de camerarol van je iPhone zetten of delen via e-mail, dan moet je de al langer bestaande pro-versie aanschaffen. Daarmee is de gratis versie wel een stuk schappelijker dan veel andere demo’s: er worden namelijk geen watermerken over je scans geplaatst, waardoor je ze gewoon kunt gebruiken.

Downloaden: Scanner Mini (gratis, iOS 5.0+)
Downloaden: Scanner Pro (€5,99, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.