Saving Seeds HD: relaxte puzzelgame met 120 levels

Saving Seeds HD is een game waarbij je ontspannen plantzaden in bloempotten moet schieten. De game bevat meer dan 120 levels en vraagt slimheid en geduld.

saving seeds ipadSaving Seeds HD bevat meer dan 120 levels en is bedoeld om even lekker te ontspannen. Tijdens het spelen hoor je relaxte muziek en probeer je te zorgen dat de plantzaadjes in de juiste bloempot terechtkomen. Saving Seeds HD moet het niet alleen hebben van z’n muziek, maar ook van de handgetekende stijl. De scores die je haalt kun je delen met vrienden via Open Feint.

Je gebruikt je vinger om lijnen te trekken en met een katapult de zaadjes naar de juiste pot te schieten. Ook kun je takken afsnijden met je vinger. Ondertussen heb je te maken met de zwaartekracht. Voor elk level is er maar één oplossing, waar je in alle rust naar kunt zoeken. Saving Seeds draait niet alleen om slimheid, maar ook om geduld. In de Nederlandse App Store zijn nog weinig beoordelingen, maar de Amerikanen geven de app gemiddeld 4,5 sterren op basis van 234 beoordelingen.

Downloaden: Saving Seeds HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2012, 14:14
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.