Runtastic Pro voor iPhone gratis van 23 tot en met 25 januari

Runtastic Pro is van 23 tot 25 januari gratis te downloaden. Met de app kun je hardlopen, fietsen en andere sportactiviteiten vastleggen met je iPhone. Runtastic wil met de gratis actie ervoor zorgen dat mensen zich aan hun nieuwjaarsvoornemens houden.

runtastic-proRuntastic heeft zojuist via een nieuwsbrief bekendgemaakt dat ze de Pro-versie van de app gratis gaan weggeven. Tussen 23 en 25 januari kost Runtastic Pro geen €4,99 maar is helemaal gratis. Het bedrijf doet dit om te zorgen dat niemand meer excuses heeft om onder de goede voornemens voor 2012 uit te komen. Android-gebruikers zijn iets minder gunstig uit: daar wordt de prijs verlaagd naar 50 cent. Technisch gezien schijnt het niet mogelijk te zijn om een betaalde app helemaal gratis te maken. Runtastic probeert het ook aantrekkelijker te maken om een Gold-lidmaatschap af te sluiten: als je een abonnement van 6 maanden neemt, krijg je 6 maanden extra erbij. Nu maar hopen dat je het jaar vol maakt…

Runtastic is een app waarmee je je makkelijker kunt trainen. De app legt je afgelegde afstand en route vast, de verbrande calorieën en de tijd. Het is ook te gebruiken voor mensen die binnenshuis sporten, zoals hardlopen op een loopband, aerobics of yoga. De ontwikkelaar belooft dat je in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Frans wordt toegesproken door sexy stemmen, die je motiveren om door te gaan. De app is ook verkrijgbaar voor BlackBerry, Windows Phone 7 en Bada OS. Runtastic Pro is vergelijkbaar met RunKeeper, dat altijd al gratis is.

Downloaden: Runtastic Pro (€4,99 – let op: pas gratis vanaf 23 januari 2012!)
Tipgever: Dries

Tip! De standaardversie Runtastic GPS Running is altijd al gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2012, 17:44
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, runtastic, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.