AppEvent: Melody Music Maker voor iPad vandaag gratis

Melody Music Maker is een app die gratis te downloaden is dankzij AppEvent. Met deze app ben je componist, ook als je geen noten kunt lezen. De app neemt al het werk uit handen.

melody music makerVandaag kun je bij AppEvent flink wat geld besparen, want de app Melody Music Maker kost normaal €3,99. Deze app is bedoeld voor mensen die geen noten kunnen lezen, maar wel muziek willen maken. Heel wat bekende artiesten kunnen geen noten lezen en dankzij deze app waan je je één van hen. De app is gemaakt door ontwikkelaar Koen Verjans, die net als veel andere Nederlandse en Belgische ontwikkelaars op extra exposure hoopt via AppEvent.

Heb je een melodie gehoord die in je hoofd blijft hangen, dan kun je de melodie met deze app verder uitwerken. De app dient als componist en arrangeur, waarbij je aan de hand van kleurtjes weet welke toetsen je moet aantikken. Daarmee zou je songs kunnen maken, die niet onderdoen voor de composities van grote sterren als Stevie Wonder, Paul McCartney en Ray Charles. Of die bewering waar wordt gemaakt, ligt toch ook nog een beetje aan je eigen talent.

Downloaden: Melody Music Maker (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2012, 14:54
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.