Runtastic-apps helpen met sit-ups, push-ups, pull-ups en squats

Een viertal apps van de maker van Runtastic helpen je met het maken van sit-ups, push-ups, pull-ups en squats. De fitness-apps zijn los verkrijgbaar om thuis te kunnen sporten.

Runtastic teaserDe ontwikkelaar van fitness-applicatie Runtastic heeft een viertal nieuwe apps geïntroduceerd, die gebruikt kunnen worden om binnenhuis te sporten. Zo kun je met de apps bijhouden hoeveel sit-ups, push-ups, pull-ups en squats je hebt gemaakt. De applicaties laten je een speciale workout maken, waarin je bijvoorbeeld sets aan push-ups achter elkaar doet. Je bent wel wat kwijt als je alle oefeningen met de apps wil uitvoeren: ze worden namelijk voor 89 eurocent per stuk verkocht.

Runtastic situpsWanneer je één van de vier nieuwe apps opstart, word je gevraagd op welk niveau je wil beginnen. Zo kun je bij Runtastic SitUps Pro kiezen voor level 1, waarbij je 1 tot 20 sit-ups doet, of level 3, met 61 tot 100 sit-ups. Bij het uitvoeren van de training moet je de iPhone op een bepaalde manier vasthouden. Met behulp van bewegingssensoren ziet de app of je een oefening hebt gedaan.

Trainingen in de Runtastic-apps bestaan uit sets. Begin je op het laagste niveau, dan moet je bijvoorbeeld twee sit-ups of push-ups doen, waarna je 30 seconden mag pauzeren. Dit proces herhaal je tot je een bepaald aantal haalt.

Een profielpagina laat zien hoeveel oefeningen je al hebt gedaan en hoe je trainingsdagen er vergeleken met elkaar uitzien. In dit overzicht krijg je ook de resultaten van de andere fitness-apps te zien. Zo kun je in de squat-applicatie ook zien hoeveel situps je hebt gemaakt. Om alle oefeningen met de apps uit te voeren moet je ze echter alle vier kopen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2012, 13:20
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp runtastic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.