Borderlands Legends in App Store verschenen

2K Games heeft het iOS-spel Borderlands Legends vandaag uitgebracht voor iPad en iPhone. Je bestuurt vier helden uit de Borderlands-game door ze naar vijanden te sturen.

Borderlands Legends iPadDe nieuwe game Borderlands Legends is vandaag verschenen in de App Store. In Borderlands Legends bestuur je de vier helden uit de eerste Borderlands-game door ze naar vijanden te sturen en elkaar te laten helpen met speciale vaardigheden. Waar Borderlands echter een shooter gespeeld vanuit de eerste persoon was, is Borderlands Legends juist een strategische game die je van bovenaf bekijkt.

In ieder level van Borderlands Legends bestuur je vier personages door op plekken van het scherm te tappen of een lijn vanaf een spelfiguur naar de doellocatie te tekenen. Een personage dat in de buurt van een vijand staat lost automatisch schoten, terwijl een personage met genezende vaardigheden zijn metgezellen helpt als je een lijn van hem naar de betreffende persoon veegt. Aan jou de taak om vijanden zo snel mogelijk te verslaan en te voorkomen dat je genezers worden gedood. Het spel lijkt veel weg te hebben van het eerder verschenen Battleheart (€2,69).

Borderlands Legends iPad 2

Kies je ervoor om de iPhone-versie van Borderlands Legends te kopen, kijk dan wel uit: bij de paar tests die wij uitvoerden werkte de iPhone-game niet op de iPad derde generatie. Wat de precieze oorzaak hiervan is en hoeveel andere mensen hier last van hebben is niet duidelijk.

Downloaden: Borderlands Legends HD (€5,99)
Downloaden: Borderlands Legends (€4,49, iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2012, 11:45
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.