RTL Nieuws 365 vanaf 19 januari op de iPad

RTL4 gaat een nieuwe iPad-app uitbrengen, waarmee je het hele jaar het nieuws van RTL Nieuws kunt bekijken. RTL Nieuws 365 levert elke dag het laatste nieuws en wordt op 19 januari gelanceerd.

rtlnieuwsRTL Nieuws gaat vanaf 19 januari een nieuwe iPad-app op de markt brengen. RTL Nieuws 365 belooft je alle dagen van het jaar (dit jaar zelfs 366) op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Tipgever Gijs ontdekte een pagina op de website van RTL4, waar de nieuwe app wordt aangekondigd. De commerciële zender lijkt grootse plannen te hebben met de tablet-app.

Afgelopen september gingen ze al op zoek naar redactieleden die de app gaan vullen met dagelijks nieuws. RTL zocht toen vaste redacteuren en freelanceredacteuren die van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan de app gaan werken. RTL Nieuws 365 krijgt eigen content, die aanvullend is op bestaande nieuwsitems. Ook zal de app video’s bevatten. Het plan was om al in oktober van start te gaan met de redactionele werkzaamheden, maar dat lijkt nu iets later te worden. RTL bracht onlangs nog tweede scherm-apps uit voor Topchef en Wie is de Chef?

rtl-nieuws-365

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2012, 12:50
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.