Roxie’s Doors: zoek voorwerpen in dit interactieve kinderboek

Roxie's Doors is een interactief kinderboek waarin je op zoek moet gaan naar objecten verstopt in verschillende ruimtes. De locaties waar je zoekt zijn interactief, waardoor je ook achter deuren moet zoeken om alles te vinden.

Roxie's DoorsMet Roxie’s Doors ga je op zoek naar objecten verborgen achter een aantal deuren. De omgeving draait met je mee wanneer je de iPad draait, om je het gevoel te geven dat je een 3D-omgeving bekijkt. Alle locaties zijn interactief, wat betekent dat je ook op zoek moet gaan in kastjes en achter andere objecten.

Achter in totaal tien deuren zijn in Roxie’s Doors verschillende objecten verborgen, met plannen om binnenkort een elfde deur toe te voegen. Wanneer je de deur openzwiept met je vinger bevindt zich daar een gedetailleerde omgeving achter. Deze plek wordt geïntroduceerd met een versje dat de te zoeken objecten omschrijft. Jammer genoeg zijn deze teksten niet in het Nederlands, wat het lastiger maakt voor kinderen om het interactieve boek in te duiken. Aan de andere kant maakt dit het een handig middel om kinderen te helpen de Engelse taal te beheersen.

Wanneer je een object hebt gevonden tap je hem aan. In het versje aan de linkerkant van het scherm wordt hij daarna groen gekleurd. Een beloning van het boek krijg je niet voor het vinden van alle objecten – je kunt ook naar de volgende bladzijde bladeren, ongeacht of je alles gevonden hebt.

Downloaden: Roxie’s Doors (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2011, 15:25
Categorie Boeken
Onderwerpen ebook, kinderboeken, prentenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.