League of Evil 2: uitdagend platformspel op de iPad

League of Evil 2 is een moeilijk platformspel voor de iPad waarin je talent voor getimed springen en rennen zwaar op de proef wordt gesteld. Er is ook een gratis versie van de platformer beschikbaar.

League of Evil 2 headerEen van de moeilijkste platformspellen die verkrijgbaar is op de iPad, iPhone en iPod touch is terug van weggeweest. League of Evil 2 heeft het wat anonieme hoofdpersonage uit het vorige deel vervangen voor een spierbundel die 100 levels lang de opdracht heeft om één wetenschapper uit te schakelen. Schijnbaar onmogelijke sprongen en meedogenloze tegenstanders staan je daarvoor in de weg, maar je wordt geholpen door een ongelooflijk precieze en snel reagerende besturing.

De besturing gaat lang niet altijd goed op een touchscreen bij platformers. Vaak heb je veel te weinig gevoel voor wat je personage doet als je een virtuele knop even indrukt of lang indrukt. De eerste League of Evil werd geprezen om zijn besturing en die is behouden gebleven in de opvolger. Je zal de pixelperfecte sprongen nodig hebben, als je getimed over schietende tegenstanders springt en tegen muren stuitert. Een YouTube-video van de eerste levels laat goed zien wat je kan verwachten. Na de industriële, donkerblauwe omgeving van de eerste levels, kom je ook terecht in vulkanisch gebied, de woestijn, jungle en ijzige omgevingen.

Ter introductie is het vandaag verschenen platformspel te downloaden voor 79 eurocent. Na die tijd zal de game 2,39 euro kosten.

Downloaden: League of Evil 2 (€0,79, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 16:51
Categorie Games
Onderwerpen explosie, game, muziek, platformer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.