Adobe Photoshop Express krijgt update met nieuwe fotoranden en Flickr-ondersteuning

Een update voor de iPhone-app Adobe Photoshop Express voegt een nieuwe in-app aankoop toe, waarmee je meer randen om je foto's kunt plaatsen. Ook is het nu mogelijk om vanuit de app foto's naar Flickr te uploaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Photoshop Express iconAdobe Photoshop Express heeft een nieuwe in-app aankoop gekregen, waarmee je een aantal nieuwe randen rondom je foto’s kunt kopen. De app bevatte al acht randen om je foto’s mee op te leuken. Het is dankzij de update nu ook mogelijk om een bewerkte foto in zijn volledige grootte op de fotosite Flickr te zetten.

Photoshop border packAdobe Photoshop Express is een iPhone-app waarmee je gemaakte foto’s snel bewerkt. Hiervoor kun je een aantal effecten en randen gebruiken, maar het is ook mogelijk om foto’s lichter te maken, bij te knippen en recht te zetten.

Je kunt de nieuwe randen voor Photoshop Express downloaden door de ‘Adobe Border Pack’ te kopen voor €1,59. Dit is niet de eerste in-app aankoop die in Photoshop Express wordt aangeboden. Het is al langer mogelijk om een pakket met camerafilters voor €3,99 vanuit de app aan te schaffen.

Naast ondersteuning voor Flickr en de nieuwe randen voor foto’s zijn er een aantal kleine wijzigingen in deze update doorgevoerd. Photoshop Express vult bijvoorbeeld automatisch een onderwerptitel voor je in wanneer je een foto probeert te e-mailen. De metagegevens van je foto worden nu tegelijkertijd met de afbeelding opgeslagen.

Downloaden: Adobe Photoshop Express (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 16:14
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen adobe, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.