Reisorganisatie Corendon brengt iPhone-applicatie uit

Reisorganisatie Corendon heeft als eerste in Nederland een reisapplicatie uitgebracht, waar je voor en tijdens de vakantie plezier van hebt. Je kunt veelgebruikte zinnen in het Turks, Grieks en Bulgaars beluisteren, een foto van belangrijke documenten in de kluis opslaan of een vakantie opzoeken.

corendon iphoneCorendon heeft vandaag een iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee je kunt zoeken naar reizen, maar ook voor aanvang van je reis nog wat informatie kunt opvragen. De applicatie bevat onder andere een woordenboek met gesproken teksten, waarmee je in het Bulgaars, Grieks en Turks kunt communiceren met de ober, taxichauffeur of een lokale bewoner op je vakantieadres. De app bevat 100 handige woorden en zinnen om te flirten, de rekening te vragen in een restaurant of om iemand een compliment te geven. Corendon is de eerste touroperator die een dergelijke applicatie uitbrengt. Voorafgaand aan je vakantie kun je in de applicatie terecht voor lastminute-aanbiedingen, het zoeken naar reizen, hotels bekijken en een prijsopgave vragen. Er staan ook nieuwsberichten en informatie over je bestemming in de app.

Heb je de vakantie eenmaal geboekt, dan kun je in de app terecht om de boeking te raadplegen of om vluchttijden op te vragen. Er is aan nog een andere handige functie gedacht: de fotokluis. Hier kun je een kopie opslaan van belangrijke documenten, bijvoorbeeld een foto van de parkeerplek van je auto, verzekeringspas en bankpas of een foto van je paspoort. Die informatie is af te schermen met een wachtwoord. Zolang je de iPhone niet kwijtraakt heb je alle informatie bij de hand.

corendon

Downloaden: Corendon.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2010, 19:24
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerp reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.