Reisapp Zoover op iPhone kan nu restaurants boeken via Couverts

De iPhone-app Zoover maakt nu gebruik van Couverts, waardoor je naast hotels ook tafeltjes in restaurants kan reserveren.

Zoover iPhone reizenDe Nederlandse reisapp Zoover heeft een interessante update gekregen voor de iPhone. De applicatie waarmee je in Nederland en het buitenland op zoek kan gaan naar interessante accommodaties, bezienswaardigheden en restaurants, biedt voortaan toegang tot de diensten van Couverts. Dat betekent dat je voortaan tafels in restaurants kan reserveren in de Zoover-app. Verder maakt de toeristische applicatie gebruik van grotere foto’s dan voorheen.

De simpel uitziende iPhone-app van de bekende reiswebsite laat zijn restaurantsectie niet overheersen door Couverts. In tegenstelling tot de officiële app van RTL’s tafelreserveringdienst, zijn alle bekende eetgelegenheden in de applicatie gesorteerd op nabijheid en niet op of ze wel of niet het reserveringssysteem gebruiken. Zodoende zal je genoeg restaurants in Zoover tegenkomen waarbij je niet direct een tafeltje kan reserveren in de applicatie. Eerder kon je overigens ook al hotels direct boeken vanuit de app; het kunstje waarmee Zoover groot is geworden.

Zoover heeft momenteel 25.000 Nederlandse restaurants geïndexeerd in de applicatie, en afgaande op de App Store-omschrijving volgt de informatievoorziening ook in andere landen. Ondanks de update met grotere foto’s, bevat lang niet elk restaurant of andere toeristische attractie foto’s in Zoover trouwens.

Zoover beoordelingen en overzicht hotel Zoover bestemmingen op kaart

De iPhone-app van Zoover zit simpel in elkaar. Hij bevat een hoofdmenu met grote zoekbalk en knoppen om te zoeken op eten, slapen, doen, bestemming, een weersvoorspelling en specials die vanaf deze update op jou zijn gericht. Met de oranje knop eronder kan je beoordelingen, tips of foto’s toevoegen aan de database van de app. Met tabbladen zoek je naar bestemmingen in de buurt, werp je een blik op je opgeslagen favorieten en benader je informatie over je account.

Zoover voor de iPhone kwam vorige maand uit. De applicatie behaalde tot nu toe 10 App Store-beoordelingen met een gemiddelde van vier sterren.

Downloaden: Zoover (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2013, 18:30
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen habbo hotel, planeten, reizen, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.