Bad Piggies mogen na update de zandbak in

Angry Birds-maker Rovio zorgt in de nieuwe update van Bad Piggies voor 15 nieuwe levels en een Sandbox-speelstand.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Bad PiggiesHet creatieve puzzelspel Bad Piggies heeft een update gekregen die levels toevoegt en een extra manier om te spelen introduceert. De varkens van Angry Birds-maker Rovio mogen nu hun kunsten vertonen in 15 nieuwe levels, die zich kenmerken door een zonnig uiterlijk. Gebruik opnieuw je knutselvaardigheden om met de beschikbare onderdelen de levels tot een goed eind te brengen.

Bad PiggiesNaast de 15 nieuwe omgevingen om je tanden in te zetten is het spel uitgevoerd met een Sandbox-modus. In deze speelstand ben je niet gebonden aan de vaste levelstructuur, maar krijg je meer vrijheid om te spelen met de beschikbare middelen. Bouw je een langwerpig voertuig dat bij ontsteking alleen salto’s maakt? Je mag naar hartenlust spelen zonder dat je iets fout kunt doen.

De update voegt ook andere eigenschappen aan de inmiddels al vrij volledige game toe. Je kunt je beste trucs opslaan in de app en ze delen met je vrienden. De grote verzameling te gebruiken bouwonderdelen wordt uitgebreid met twee nieuwe gadgets: de Cup-gadget om tegen muren op te klimmen en de Boxing Gloves waarmee je een flinke oplawaai kunt uitdelen. Wie de actie goed onder de knie heeft kan zijn snelheid testen in de nieuwe Road Hog Challenge. De afzonderlijke Bad Piggies-app voor de iPad heeft ook een update gekregen.

Downloaden: Bad Piggies (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 17:07
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, bad piggies, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.